Forum www.Alfa.Radom.pl - Radomski Klub Alfa Romeo Strona Główna

 alfa 147 elektronika

Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
remmal
Świeżak
Świeżak



Dołączył: 18 Kwi 2016
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Alfista

PostWysłany: Pon 20:16, 18 Kwi 2016    Temat postu: alfa 147 elektronika

witam

po probie podłączenia samemu radio coś sie popierniczyło z elektronika _ nie działa ta konsola po stronie kierowcy ( otwieranie szyb regulacja lusterek - brak podświetlenia ) nie mogę z kluczyka otworzyć tylnej klapy bagażnika i padła klimatyzacja tzn podświetlone są wszystkie gałki _ brak temperatur i w ogolę nie działa _ co się mogło stać _ mega załamka _ niedawno nabyłem używana 147 tak się cieszyłem _ trochę chciałem przyoszczędzić i mamy tego efekty ( montaż nie standardowego radia - samemu )

pierwsze kroki _ warsztat _ a może samemu sprawdzić_ bezpieczniki ? _ co się mogło stać?

gdzie najlepiej sprawdzić alfe chodzi mi o warsztat _ pod katem mechaniki , elektroniki _ naprawa - który polecacie ?

a może jakieś aso ale w Radomiu chyba nie ma ?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Loco_89
Stary wyjadacz alfaholik
Stary wyjadacz alfaholik



Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 785
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Radom
Płeć: Alfista

PostWysłany: Wto 5:49, 19 Kwi 2016    Temat postu:

sprawdź najpierw bezpieczniki najprawdopodobniej coś źle podłączyłeś i któryś lub kilka wywaliło . Jeśli chodzi o warsztat to ul.warsztatowa 4

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
OLX_88
Dyskutant
Dyskutant



Dołączył: 31 Sty 2015
Posty: 214
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Radom
Płeć: Alfista

PostWysłany: Wto 14:48, 19 Kwi 2016    Temat postu:

Tylko warsztatowa 4 u Kam02

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
alfaholik
Świeżak
Świeżak



Dołączył: 19 Cze 2013
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

Płeć: Alfista

PostWysłany: Pią 11:31, 30 Wrz 2016    Temat postu:

Na pewno będzie to coś z bezpiecznikami, nie ma sensu jechać do serwisu. Sam dokładnie możesz to sprawdzić.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.Alfa.Radom.pl - Radomski Klub Alfa Romeo Strona Główna -> 147/156/166 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
gRed v1.3 // Theme created by Sopel & Programosy
Regulamin